Wonen

Om de doelstellingen van het klimaatakkoord voor 2050 te behalen staan de woningcorporaties in Nederland voor een uitdaging, vele bestaande wijken dienen verduurzaamd te worden. Het verbeteren van de woonomgeving en het verhogen van de bewonerstevredenheid is hierbij van groot belang. VB+ Vastgoedmanagement adviseert bij het uitrollen van de duurzaamheidsvisies van woningcorporaties.

Creating a sustainable environment

De opgave uit het Klimaatakkoord is duidelijk: vóór 2050 dient de woningvoorraad in Nederland CO2-neutraal te zijn. Woningcorporaties staan voor een grote uitdaging als het gaat om het geven van invulling aan deze doelstelling. Wat mag duurzaamheid kosten? Welke gevolgen heeft het voor de verschillende facetten van het maatschappelijk rendement, zoals: betaalbaarheid, beschikbaarheid en bewonerstevredenheid? Welke wet- en regelgevingen zijn van belang?

VB+ Vastgoedmanagement ondersteunt woningcorporaties met het door ontwikkelen en implementeren van de duurzaamheidsdoelstellingen. Onze adviseurs verlenen maatwerk, zodat u een onderbouwde keuze kunt maken met betrekking tot uw bestaande woningvoorraad en nieuwbouwprojecten.

Neem contact op
  • Social return

  • Duurzaamheid

  • Klimaatakkoord

  • Tevredenheid bewoners

  • Overheidsorganen

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×