VB+ Vastgoed Groep aanwezig bij Purple Week Fontys Hogescholen

Hondertachtig nieuwe studenten zijn gestart met de opleiding Vastgoed & Makelaardij bij Fontys Hogeschool Economie & Communicatie. Een nieuw record voor de opleiding die dus populairder lijkt dan ooit. Collega’s Nick van der Horst en Maarten van Ham (beide oud-studenten van Fontys) gaven hier een presentatie en beantwoorden vragen van deze nieuwe lichting studenten. Nick, vorig jaar zelf afgestudeerd aan deze opleiding vertelde over zijn ervaringen binnen de wereld van het vastgoed na zijn studie. Maarten benadrukte het belang van de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. “We hebben als branche een maatschappelijke verantwoording om de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven zo klein mogelijk te houden. Het helpt het onderwijs blijvend te vernieuwen met de laatste kennis uit de beroepspraktijk, daarnaast helpt het organisaties zoals de onze om up-to-date te blijven en te leren van de frisse ideeën van jonge mensen.”

Jan Bosmans, senior lecturer van Fontys Hogescholen: “We zijn enorm blij dat we studenten al in zo’n vroeg stadium met het bedrijfsleven kennis kunnen laten maken. Het beeld wat studenten hebben aan de start van hun studie over onder andere carierrekansen is vaak te beperkt. De wereld van vastgoed is zoveel groter dan alleen projectontwikkeling of makelaardij. Ook de maatschappelijk opgaves die het vastgoed raken zijn enorm. Dit is voor ons dus enorm belangrijk en gaat in de toekomst wat mij betreft zeker een vervolg krijgen.”

 

 

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×