Vastgoedregieorganisatie

Heeft u het vermoeden dat in de keten voor het beheer en onderhoud van uw vastgoed bepaalde taken efficiënter kunnen worden uitgevoerd? Of heeft u geen idee of u op het gebied van vastgoedorganisatie iets kunt verbeteren, maar wilt u dit graag laten onderzoeken? VB+ Vastgoedmanagement helpt u de schakels in de vastgoedmanagement- of beheerorganisatie beter op elkaar af te stemmen, anders te organiseren of eventueel bepaalde schakels te verwijderen.

Aanpak van alle bouwstenen van de vastgoedorganisatie

Om dit te bereiken moeten alle bouwstenen van de vastgoedorganisatie worden aangepakt: van vastgoed- & onderhoudsstrategie tot budget & exploitatie, van vastgoeddata & analyse tot prestatiecontracten, en van bedrijfsprocessen tot regie-organisatie. Op basis van een SWOT-analyse stellen we een verbeterplan op voor uw vastgoedorganisatie. Op deze manier houdt u de regie over de gehele keten van uw vastgoedbeheer en onderhoud, en ontstaat er een gedegen vastgoedorganisatie.

Workshops voor het verbeteren van uw vastgoedorganisatie

Wist u dat we ook workshops verzorgen voor het verbeteren en professionaliseren van uw vastgoedorganisatie? Zowel toegespitst op maatschappelijk als commercieel vastgoed. Tijdens deze workshop krijgt u handvatten aangereikt en gaat u zelf aan de slag met casuïstiek én uw eigen organisatie. U krijgt inzicht in wat een vastgoedorganisatie voor uw eigen vastgoedmanagement kan betekenen. Na afloop van de workshop kunt u op basis van de aangereikte bouwstenen en casuïstiek zelf met meer succes uw vastgoedorganisatie inrichten en ketenintegratie implementeren. U leert dus zelf een professionele vastgoedorganisatie in te richten.

Neem contact op
  • Vastgoedstrategie

  • Regieorganisatie

  • Bedrijfsprocessen

  • Risico's, kosten en prestaties

  • Vastgoeddata & analyse

  • Leveranciers & contracten

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×