Team versterking: Welkom Bart!

Na een succesvolle stageperiode en een ververdiende vakantie komt Bart Wanten het team versterken als vastgoedmanager!

Bij VB+ heb ik mijn afstudeerperiode van de opleiding Facility Management doorlopen. Ik heb dit als zeer interessant en waardevol bevonden, met name ook gericht op mijn eigen ontwikkeling en het verbreden van mijn kennis over de vastgoedwereld. Na een succesvolle afronding van deze periode, en vervolgens ook van mijn opleiding, ben ik ontzettend blij en enthousiast om aan de slag te gaan binnen deze talentvolle en ambitieuze organisatie. Met de opgedane kennis en ervaring vanuit mijn studie wil ik graag bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie.”

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×