Over Gerrits & Van Gulick Notarissen

Gerrits & Van Gulick Notarissen is van oudsher een onafhankelijk full service notariskantoor en staat een breed scala cliënten bij in de notarieel-juridische dienstverlening.

Onze dienstverlening

In opdracht van Gerrits & Van Gulick Notarissen is VB+ Vastgoedmanagement betrokken bij de renovatie en transformatie van pastorie naar notariskantoor, hierbij zijn wij verantwoordelijk voor het projectmanagement. De monumentale pastorie is gelegen in het hart van Uden en wordt getransformeerd tot stijlvol notariskantoor. Deze pastorie is nog uit de tijd van het ‘Rijke Roomse Leven’ anno 1908. Destijds hebben hier een pastoor, vier kapelaans en een aantal dienstmeiden gewoond. Voor een lange tijd woonde alleen de Pastoor nog in het pand, het pand was te groot geworden en het werd tijd voor een nieuwe bestemming. Juni 2021 is daadwerkelijk aangevangen met de verbouwwerkzaamheden van de pastorie.

In verband met de status van ‘Rijksmonument’ heeft in nauwgezet overleg met de monumentencommissie afstemming plaatsgevonden over (on)mogelijkheden voor aanpassingen aan en binnen het pand. In het kantoor gaan straks twee notarissen en zo’n twintig medewerkers aan de slag. Door de grote binnenruimte van het pand is het ideaal om, vooral in deze coronatijd, grotere groepen mensen aan tafel te ontvangen op gepaste afstand. Tevens worden aan de achterzijde twee verhuurbare appartementen gerealiseerd en op de zolderetage van het pand zal een verhuurbare kantoortuin komen. Dit biedt fantastische mogelijkheden in het hartje van Uden aan de slag te gaan.