Over Maron Healthcare

Maron Healthcare is een specialistische ontwikkelaar, lange termijn investeerder en beheerder van eerste- en tweedelijns gezondheidscentra. Maron Healthcare initieert en structureert partnerships tussen zorgverleners en inventariseert hun wensen en behoeften.

Onze dienstverlening

In opdracht van Maron Healthcare zijn wij betrokken bij nieuwbouw gezondheidscentrum Olympia te Waalwijk. Hierbij waren wij verantwoordelijke voor projectmanagement, toezicht & directievoering, advies op beheer en is er extra aandacht besteed aan huurdersbegeleiding. Het gezondheidscentrum bestaat uit verschillende huurders, zoals huisartsenpraktijken, apotheek, fysiotherapeut, psycholoog en thuiszorg.

Naast het reguliere projectmanagement heeft VB+ Vastgoedmanagement de huurders begeleid bij alle wensen ten behoeve van de ingebruikname van het gezondheidscentrum en hebben we begeleiding verzorgd bij de organisatie van beheerstaken. Denk hierbij aan ICT, beveiliging, afval, schoonmaak en marketing. We hebben we er mede voor gezorgd dat de afstemming tussen de verschillende huurders goed is verlopen. Zo zijn er eenduidige kleuren en materialen gebruikt waardoor er een gezamenlijke uitstraling en eenheid is gevormd. Verder zijn we er met de gemeente in geslaagd om de parkeervoorziening te integreren met het omliggende terrein ten gunste van de uitstraling van de wijk.