Over Maron Healthcare

Maron Healthcare is een specialistische ontwikkelaar, lange termijn investeerder en beheerder van eerste- en tweedelijns gezondheidscentra. Maron Healthcare initieert en structureert partnerships tussen zorgverleners en inventariseert hun wensen en behoeften.

Onze dienstverlening

In opdracht van Maron Healthcare zijn wij betrokken bij nieuwbouw gezondheidscentrum het Ginneken te Breda. Hierbij waren wij verantwoordelijk voor het projectmanagement, toezicht & directievoering en is er extra aandacht besteed aan huurdersbegeleiding en duurzaamheid. Het gezondheidscentrum bestaat uit verschillende huurders, zoals huisartsenpraktijken, apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, tandarts, logopedist en thuiszorg.

Naast het reguliere projectmanagement heeft VB+ Vastgoedmanagement de huurders begeleid bij alle wensen om het gezondheidscentrum in gebruik te nemen en hebben we begeleiding verzorgd bij het uitzetten van beheerstaken. Denk hierbij aan ICT, beveiliging, afval, schoonmaak en marketing. We hebben we er mede voor gezorgd dat de afstemming tussen de verschillende huurders goed is verlopen. Zo zijn er eenduidige kleuren en materialen gebruikt waardoor er een gezamenlijke uitstraling en eenheid is gevormd. Tijdens dit project is er extra aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo was gezondheidscentrum Ginneken een van de eerste gasloze gezondheidscentra van Nederland.