Over VB+ Vastgoedmanagement

VB+ Vastgoedmanagement is een management- en adviesbureau dat zich richt op de gehele levenscyclus van uw vastgoed. Dit doen we voor zowel de maatschappelijke als de commerciële vastgoedmarkt. Wij zien vastgoed als een middel om uw activiteiten efficiënt te kunnen laten verlopen. Dit doen we door een prettige omgeving te creëren die bijdraagt aan het verlenen van de juiste zorg, goed onderwijs, hoogwaardige overheidsdiensten, efficiënte bedrijfsvoering en prettig wonen.

Creating great environments

Als partner zijn we flexibel, open, transparant en vooruitstrevend. Voordat we een advies uitbrengen, maken we graag eerst kennis met u en uw organisatie. Allereerst verdiepen we ons goed in uw wereld. We zijn geïnteresseerd in de doelstellingen van uw bedrijf en uw klanten. Ook ontdekken we de kernwaarden van uw organisatie en komen we erachter waar precies de behoefte ligt. Door dit alles goed te doorgronden, kunnen we uw vastgoed en de bijbehorende processen perfect op elkaar afstemmen. Feilloos vertalen we uw organisatiedoelen naar onze dienstverlening. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van uw vastgoed: van initiatie tot en met exploitatie. Daarbij zijn we sterk in het creëren van overzicht. Met name omdat we ons niet op één enkel onderdeel van uw vastgoed focussen, maar op het totaalplaatje. We weten precies waar alle puzzelstukjes binnen uw vastgoed moeten liggen, en vullen deze op de juiste manier voor u in.

VB+ Vastgoedmanagement is een dynamische organisatie die de afgelopen jaren hard gegroeid is en waar nog veel groeipotentie in zit. We willen voor mensen een prettige omgeving zijn om voor en mee te werken en vinden het belangrijk om plezier in ons werk te hebben. We willen dat mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen, en dat zowel onze klanten als collega’s goed in hun vel zitten. Vandaar onze slogan: Creating great environments.

Real estate as a service

VB+ Vastgoedmanagement biedt het gehele vastgoedmanagement als een service voor de opdrachtgevers op een transparante manier aan. Hierdoor wordt u totaal ontzorgd en houdt u grip op uw proces.

Onze dienstverlening wordt ook kort toegelicht in de volgende bedrijfsvideo

Het VB+ Vastgoedmanagement team

Rob van Bussel

Directeur/Eigenaar

Transparant, flexibel, gedreven en resultaatgericht zijn typerende karaktereigenschappen voor mij. Ik haal energie uit de samenwerking met anderen, waarbij we met elkaar naar een gezamenlijk doel toewerken. Ik vind het belangrijk om plezier in het werk te hebben en dat zowel onze klanten als collega's goed in hun vel zitten. Vandaar onze slogan: Creating great environments!

Marieke van Bussel

Office manager

Als ‘vrouw van’ zie ik het als mijn taak om Rob te steunen en hem in zijn bedrijf bij te staan waar nodig. Sinds het begin bekommer ik me over de administratie en financiële zaken van VB+ Vastgoedmanagement.

Maud Deenen

Vastgoedmanager

Binnen VB+ Vastgoedmanagement sta ik voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik speel met name een rol in de ontwerp- en exploitatiefase. Als persoon ben ik sociaal en altijd bereid om te helpen. Zo schakel ik met de verschillende betrokken partijen om samen tot een goed resultaat te komen.

Sanne Groenen

Vastgoedmanager

Het vertalen van organisatiestrategie naar beleid en plannen, het leggen van verbanden tussen verschillende disciplines binnen organisaties en het ontzorgen van opdrachtgevers maken mijn werk leuk en uitdagend. Daarnaast vind ik het interessant om vastgoeddata te analyseren en daaruit verbeteringen door te voeren in processen. Ik speel vooral een rol in de initiatief- en exploitatiefase.

Roy Heynen

Senior Projectmanager

Als bevlogen teamspeler ga ik voor het maximale resultaat. Het resultaat is hierbij altijd het gezamenlijke (team)belang waarbij alle disciplines en partijen zoveel als mogelijk worden behartigd. Goed vastgoed is een product als resultaat van het op de juiste wijze vertalen van wensen en doelen naar of binnen een gebouw.

Aron Hoebergen

Vastgoedmanager

Mijn drijfveer is resultaat. Een idee uitwerken naar realiteit; daar krijg ik energie van. Het leuke aan mijn werk vind ik de samenwerking met verschillende personen op diverse niveau.

Peter Hoefnagels

Assetmanager

Ik haal veel plezier uit het ontwikkelen van producten die aansluiten bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Ik hou van de diversiteit van deze vraagstukken, maar ook van de verschillende soorten klanten, en de vrijheid die mijn werk met zich meebrengt.

Stef Kuijken

Senior Vastgoedmanager

Ik ben geïnteresseerd in de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers en vind het leuk om deze te vertalen naar vastgoedplannen en projecten. Vastgoed is voor organisaties een middel voor het primaire bedrijfsproces en geen doel op zichzelf. Met deze blik creëer ik, samen met collega’s, meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Chrit Nicolaes

Bouwkundig adviseur

Bij VB+ Vastgoedmanagement ben ik actief in de uitvoerende fase van projecten en in beheer en onderhoud. Ik zie VB+ Vastgoedmanagement als een zeer professionele organisatie, met oog voor zowel het complete plaatje als voor de kleinste details. Met mijn brede inzetbaarheid en menselijke instelling pas ik goed binnen het team.

Ad Pompen

Assetmanager

Mijn kracht is dat ik doorga tot het gewenste resultaat is bereikt. In dit traject wil ik de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Ik vind het leuk om contact te onderhouden met onze opdrachtgevers en uitvoerende firma’s.

Asli Saridayi

Vastgoedmanager

Mijn passie is om opdrachtgevers te ondersteunen bij het verkrijgen van grip op complexe vraagstukken. Ik vertaal de organisatiestrategie graag naar tactische, toepasbare en innovatieve vastgoedoplossingen. Mijn kwaliteiten zijn o.a. mijn sterk analytisch vermogen en vernieuwd blik. Bij VB+ Vastgoedmanagement kan ik mijn kennis toepassen en mijn ambities waarmaken.

Daisy van der Steen

Vastgoedmedewerker

Als vastgoedmedewerker geef ik administratieve ondersteuning aan alle collega’s voor verschillende projecten. Ik haal mijn energie uit de samenwerking met collega’s en het bieden van ondersteuning waar nodig.

Ellen van der Steen

Senior Vastgoedmanager

Doe wat bij je past, daarom benader ik strategische huisvestingsvraagstukken altijd vanuit de missie en visie van een organisatie. Ik ben analytisch, opbouwend kritisch, creatief en gericht op samenwerking en dwarsverbanden, met als doel om processen en resultaten te verbeteren. Daarbij vind ik het fijn om mensen en organisaties te laten groeien en in hun kracht te zetten.

Wilbert Verrijt

Senior Vastgoedmanager

Ik haal energie uit het in teamverband werken aan een opdracht, om zo gezamenlijk met de klant tot een succesvol eindresultaat te komen. Mijn kracht ligt in het organiseren van de structuren en processen in een project. Dit doe ik in alle fases van de vastgoedcirkel. Daarbij is het werken met verschillende soorten organisaties een inspirerende activiteit.

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×