Over VB+ Vastgoedmanagement

VB+ Vastgoedmanagement is een management- en adviesbureau dat zich richt op de gehele levenscyclus van uw vastgoed. Dit doen we voor zowel de maatschappelijke als de commerciële vastgoedmarkt. Wij zien vastgoed als een middel om uw activiteiten efficiënt te kunnen laten verlopen. Dit doen we door een prettige omgeving te creëren die bijdraagt aan het verlenen van de juiste zorg, goed onderwijs, hoogwaardige overheidsdiensten, efficiënte bedrijfsvoering en prettig wonen.

Het VB+ Vastgoedmanagement team

Rob van Bussel

Directeur/Eigenaar VB+ Vastgoed Groep

Transparant, flexibel, gedreven en resultaatgericht zijn typerende karaktereigenschappen voor mij. Ik haal energie uit de samenwerking met anderen, waarbij we met elkaar naar een gezamenlijk doel toewerken. Ik vind het belangrijk om plezier in het werk te hebben en dat zowel onze klanten als collega's goed in hun vel zitten. Vandaar onze slogan: Creating great environments!

Marieke van Bussel

Office manager

Als ‘vrouw van’ zie ik het als mijn taak om Rob te steunen en hem in zijn bedrijf bij te staan waar nodig. Sinds het begin bekommer ik me over de administratie en financiële zaken van VB+ Vastgoedmanagement.

Peter Hoefnagels

Assetmanager

Ik haal veel plezier uit het ontwikkelen van producten die aansluiten bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Ik hou van de diversiteit van deze vraagstukken, maar ook van de verschillende soorten klanten, en de vrijheid die mijn werk met zich meebrengt.

Chrit Nicolaes

Bouwkundig adviseur

Bij VB+ Vastgoedmanagement ben ik actief in de uitvoerende fase van projecten en in beheer en onderhoud. Ik zie VB+ Vastgoedmanagement als een zeer professionele organisatie, met oog voor zowel het complete plaatje als voor de kleinste details. Met mijn brede inzetbaarheid en menselijke instelling pas ik goed binnen het team.

Sanne Groenen

Vastgoedmanager

Het vertalen van organisatiestrategie naar beleid en plannen, het leggen van verbanden tussen verschillende disciplines binnen organisaties en het ontzorgen van opdrachtgevers maken mijn werk leuk en uitdagend. Als persoon ben ik betrokken, resultaatgericht en accuraat.

Maud Deenen

Vastgoedmanager

Binnen VB+ Vastgoedmanagement sta ik voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik speel met name een rol in de ontwerp- en exploitatiefase. Als persoon ben ik sociaal en altijd bereid om te helpen. Zo schakel ik met de verschillende betrokken partijen om samen tot een goed resultaat te komen.

Wilbert Verrijt

Senior Vastgoedmanager

Ik haal energie uit het in teamverband werken aan een opdracht, om zo gezamenlijk met de klant tot een succesvol eindresultaat te komen. Mijn kracht ligt in het organiseren van de structuren en processen in een project. Dit doe ik in alle fases van de vastgoedcirkel. Daarbij is het werken met verschillende soorten organisaties een inspirerende activiteit.

Ad Pompen

Assetmanager

Mijn kracht is dat ik doorga tot het gewenste resultaat is bereikt. In dit traject wil ik de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Ik vind het leuk om contact te onderhouden met onze opdrachtgevers en uitvoerende firma’s.

Daisy van der Steen

Vastgoedmedewerker

Als vastgoedmedewerker geef ik administratieve ondersteuning aan alle collega’s voor verschillende projecten. Ik haal mijn energie uit de samenwerking met collega’s en het bieden van ondersteuning waar nodig.

Roy Heynen

Senior Projectmanager

Als bevlogen teamspeler ga ik voor het maximale resultaat. Het resultaat is hierbij altijd het gezamenlijke (team)belang waarbij alle disciplines en partijen zoveel als mogelijk worden behartigd. Goed vastgoed is een product als resultaat van het op de juiste wijze vertalen van wensen en doelen naar of binnen een gebouw.

Ellen van der Steen

Senior Vastgoedmanager

Doe wat bij je past, daarom benader ik strategische huisvestingsvraagstukken altijd vanuit de missie en visie van een organisatie. Ik ben analytisch, opbouwend kritisch, creatief en gericht op samenwerking en dwarsverbanden, met als doel om processen en resultaten te verbeteren. Daarbij vind ik het fijn om mensen en organisaties te laten groeien en in hun kracht te zetten.

Bart Wanten

Vastgoedmanager

Ik vind het leuk om bezig te zijn met operationele processen en om ze zo effectief mogelijk in te vullen, zodat deze bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze opdrachtgevers. De variatie in het werk en het contact met verschillende klanten en natuurlijk de collega’s zijn voor mij een echte motivator om dat te leveren wat gevraagd wordt.

Maarten van Ham

Business Manager VB+ Vastgoed Groep

Verbindend, snelheid en resultaatgericht zijn mijn belangrijkste karaktereigenschappen. Ik haal energie uit het verbinden van mensen, producten of diensten. Samen bouwen aan de bedrijven binnen VB+ Vastgoed Groep, continu kijkend naar kansen. Snelheid waar kan en pas op de plaats waar nodig. Binnen VB+ Vastgoed Groep werk ik als business manager mee aan de collectieve resultaten.

Marloes Veldkamp

Senior Assetmanager

Nick van der Horst

Vastgoedmanager

Gianni Smeets

Assetmanager

Marco Stolwijk

Directeur/eigenaar VB+Facilitair / Vastgoedmanager

Vastgoedbeheer als dienstverlening, daar sta ik voor. Als spin in het web van huurders, gebruikers, opdrachtgevers en uitvoerende partijen voel ik me het best op mijn plek. We can do more when we work together! Binnen VB+ facilitair komen deze eigenschappen tot uitdrukking, samen bouwen aan mooie werkomgevingen!

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×