Maak kennis met onze nieuwe collega Asli Saridayi

Het is niet niets: twee weken aan de slag bij je eerste werkgever en vervolgens fulltime vanuit huis moeten werken. Toch blijven we positief en werken we hard aan het realiseren van onze ambities.

”Sinds 2 maart ben ik werkzaam als Vastgoedmanager bij VB+ Vastgoedmanagement. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met maatschappelijk vastgoed. Mijn passie is dan ook om de wensen van de eindgebruiker zo efficiënt en effectief mogelijk te verbinden met de gebouwde omgeving.”

Wij heten Asli van harte welkom en wensen haar veel succes!

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×