Maarten van Ham versterkt VB+ Vastgoed Groep

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen zowel technische als commerciële functies binnen de bouwkolom is Maarten van Ham binnen VB+ Vastgoed Groep gestart als Business Manager.

VB+ Vastgoed Groep is de moeder van VB+ Vastgoedmanagement en zal in de komende periode verder worden uitgebreid. Maarten over de komst naar de groep: “VB+ Vastgoed Groep is een collectief van prachtige bedrijven actief in de vastgoedkolom met als visie: “Creating great environments. Ik ken directeur/eigenaar Rob van Bussel en VB+ Vastgoed Groep al van voor de oprichting en heb de groei van de organisatie van dichtbij meegemaakt. Wij hebben altijd nauw samengewerkt, in die zin ken ik de organisatie, de cultuur en de ambities erg goed en voelt deze stap heel natuurlijk. Mijn eerste indruk is enorm positief! Buiten een goede sfeer merk ik de gedrevenheid van de professionals en dat werkt aanstekelijk.”

“Ik kijk er naar uit om ook binnen VB+ Vastgoed Groep de komende jaren samen met het team te bouwen aan de verdere groei binnen de vastgoedkolom.”

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×