Huisvestingsadvies

Bent u eigenaar van een gebouw of heeft u het idee om een gebouw te gaan realiseren? VB+ Vastgoedmanagement kan u hierbij helpen door middel van huisvestingsadvies. Met behulp van huisvestingsadvies werken we toe naar huisvesting die toekomstbestendig is en past bij de doelstellingen van uw organisatie en voldoet aan de duurzaamheidsambities.

Het strategisch huisvestingsplan

Onderdeel van ons huisvestingsadvies is advies op het strategisch huisvestingsplan. Dit plan heeft tot doel om de toekomstige ontwikkelingen van uw organisatie te vertalen in eisen rondom de huisvesting van uw organisatie. In een strategisch huisvestingsplan maken we de match tussen enerzijds de vraag (wat heeft uw organisatie nodig aan huisvesting?) en anderzijds het aanbod van uw huisvesting (welke functionaliteiten levert uw huidige huisvesting of zou deze in de toekomst moeten gaan leveren?). Hier stemmen we uiteindelijk uw vastgoedportfolio op af, zodat dit weer toekomstbestendig is. In geval van nieuwbouw een programma van eisen op en zoeken we uit of uw plan financieel haalbaar is. Als het gaat om bestaande bouw, geven we tevens advies over het verduurzamen van uw vastgoed, mede naar gelang de eisen van de overheid.

Huisvestingsadvies en duurzaamheid

Het huisvestigingsadvies biedt ook ondersteuning bij het voldoen aan de informatieplicht welke u als vastgoedeigenaar aan dient te voldoen. Dit doen we door de staat van uw gebouwen in beeld te brengen op het gebied van duurzaamheid. Zodra dit inzichtelijk is, lossen we eventuele knelpunten samen met u op. Ook brengen we uw ambitieniveau in beeld en stellen we vervolgens samen met u een plan op hoe u deze ambities kunt waarmaken met uw vastgoed. Kortom; heeft u huisvestingsadvies nodig? Dan kunt u op ons rekenen.

Neem contact op
  • Haalbaarheidsstudie

  • Duurzaamheid

  • Huisvestingsplan

  • Ambities

  • Total cost of ownership

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×