Complimenten aan Marieke!

Onze collega Marieke is geslaagd voor de vakopleiding HRM van Schroevers!

In het dagelijks leven ben ik bij VB+ Vastgoedmanagement werkzaam als administratief- en HRM- medewerkster. Mijn man; Rob van Bussel heeft in 2014 dit bedrijf opgericht. Ik heb altijd vanaf het begin de administratie voor hem gedaan. Sinds 2017 hebben we onze eerste medewerker aangenomen. Door toenemende groei in de afgelopen jaren is het zo, dat we nu op dit moment 16 medewerkers in dienst hebben. Dit is ook de reden, dat ik het afgelopen jaar de Vakopleiding HRM bij Schoevers heb gevolgd, om ook op het gebied van personeelszaken/HRM een professionaliseringsslag te kunnen maken met ons bedrijf.

De opleiding bestond uit drie modules:

  1. Arbeidsrecht en verzuim
    In deze module heb ik het huidige personeelsbeleid aan de hand van vijf personeelsinstrumenten beschreven: arbeidsovereenkomst, functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, ontslagprocedure, beoordelingssystemen. Voor twee van de vijf instrumenten heb ik een verbeteradvies geschreven.
  2. Gedrag in Organisaties
    In deze module heb ik geleerd “ongewenst” gedrag om te zetten naar “gewenst” gedrag. Hoe gaat bijvoorbeeld een collega meer eigen verantwoordelijkheid nemen en kansen benutten om nieuwe initiatieven te herkennen? En dit samen met andere medewerkers als “team” oppakken onder het motto “Samen staan we sterk”.
  3. Effectief personeelsmanagement
    Door Corona is “Het nieuwe werken”, oftewel het “Thuiswerken” in een stroomversnelling gekomen. In deze module opdracht heb ik uitgelegd welke competenties medewerkers nodig hebben om goed thuis te kunnen werken en ook wat VB+ Vastgoedmanagement kan doen om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden bij de organisatie.

 

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×