Beheer & Onderhoud

Beheer en onderhoud van vastgoed gaat over veel meer dan alleen het preventief onderhouden en het oplossen van storingen binnen een gebouw. VB+ Vastgoedmanagement wil dat het beheer en onderhoud van vastgoed voldoet aan de wensen van de gebouwgebruikers. Op deze manier staan we altijd voor een hoogwaardige kwaliteit van een gebouw en vormen een belangrijke schakel in het waardebehoud van uw vastgoed.

Kwalitatief hoogwaardig beheer en onderhoud van vastgoed

Om kwalitatief hoogwaardig beheer en onderhoud van vastgoed te realiseren, verdiepen we ons eerst in uw organisatie om erachter te komen waar precies de behoefte ligt. Daarna worden conditiemetingen voor uw vastgoed uitgevoerd welke worden vertaald naar een onderhoudsplan. Een gedegen onderhoudsplan duidt voor een bepaalde periode aan welke werkzaamheden rondom beheer en onderhoud van vastgoed noodzakelijk zijn en op welk moment. Aspecten zoals budget, comfort, duurzaamheid en veiligheid zijn hier zorgvuldig in opgenomen. Vervolgens contracteren we de juiste specialisten en zorgen we voor een professionele aansturing van het proces.

Beheer en onderhoud van vastgoed volgens de normen

Aan de hand van kritieke prestatie-indicatoren meten we of de gevraagde kwaliteit geleverd wordt binnen de gestelde tijd en of er geen onnodige kosten worden gemaakt. De resultaten maken we in managementrapportages inzichtelijk. Op basis hiervan zetten we een continu proces voor verbeteringen en innovaties in gang. Alles op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed voeren we uit naar gelang de principes van de ISO 55.000 norm voor asset management.

Neem contact op
  • Veiligheid

  • ISO 55.000 norm

  • Duurzaam MJOP

  • Conditiemeting (NEN 2767)

  • Contractmanagement

  • Assetmanagement

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×